Gymnasieskolan i Gävle kommun
Polhemsskolan
Studenten 2014

Vi på Polhemsskolan har utspark för våra studenter fredag 13 juni klockan 13.00.

Gymnasieinfo från Skolverket

Inför gymnasievalet

På Skolverkets sida gymnasieinfo.se hittar du en massa matnyttigt inför ditt gymnasieval.

Biljetten till arbetsmarknaden

Satsa på dina studier. Även om det tar emot så lönar det sig att stanna kvar och göra färdigt. Det handlar om din framtid.

Råd vid kränkning och trakasserier på nätet

Datainspektionen har tagit fram en webbplats som vänder sig till dig som känt dig illa behandlad på Internet.

Utmärkelser

Polhemselever tar hem tredjeplats i bageritävling

Bella Franzén och Johanna Strandberg från Restaurang- och livsmedelsprogrammet tog hem tredjeplatsen i Skolmästerskapen i bageri.

Grundläggande behörighet

Du som väljer en yrkesutbildning

Hos oss får du garanterat möjlighet att komplettera din utbildning så att du får grundläggande behörighet till högskolan.

Frisök

Frisök - vad är det?

Genom ändringar i skollagen har elever möjlighet att söka en utbildning i en annan kommun, även om samma utbildning erbjuds i hemkommunen.