Gymnasieskolan i Gävle kommun
Vasaskolan

Välkommen torsdag 27 november

Kom och besök oss på vårt Öppet hus torsdag 27 november kl. 18.00 - 20.30.

Gymnasieinfo från Skolverket

Inför gymnasievalet

På Skolverkets sida gymnasieinfo.se hittar du en massa matnyttigt inför ditt gymnasieval.

Biljetten till arbetsmarknaden

Satsa på dina studier. Även om det tar emot så lönar det sig att stanna kvar och göra färdigt. Det handlar om din framtid.

Webbtidningen Gevaliensis

Läs om allt som händer på Vasa, skrivet av elever och lärare. Här kan du läsa om spetsutbildningen, kultur och en mängd annat som du inte visste om Vasaskolan.

Internationalisering

Välkommen att möta världen med oss!

För oss på Vasaskolan handlar internationalisering om att få till stånd möten mellan människor från olika delar av världen.

Frisök

Frisök - vad är det?

Genom ändringar i skollagen har elever möjlighet att söka en utbildning i en annan kommun, även om samma utbildning erbjuds i hemkommunen.

Råd vid kränkning och trakasserier på nätet

Datainspektionen har tagit fram en webbplats som vänder sig till dig som känt dig illa behandlad på Internet.